Wereld PDS dag (World IBS day)

Wereld PDS dag (World IBS day)

Op vrijdag 19 april is het Wereld PDS dag (World IBS Day). Op deze dag wordt wereldwijd extra aandacht en begrip gevraagd voor Prikkelbare Darm Syndroom.

Het is de vijfde keer dat World IBS Day wordt georganiseerd. Deze keer doen wij als PDS Belangenorganisatie ook mee.

Webinar

Op woensdag 17 april organiseren we een webinar dat in het teken staat van Omgaan met Prikkelbare Darm Syndroom en Wereld PDS dag. Hierbij komen verschillende mensen met PDS aan het woord die ieder op een andere manier omgaan met hun diagnose en klachten. Meer info & aanmelden

Filmpjes

We werken bovendien aan een aantal mooie video’s van mensen met Prikkelbare Darm Syndroom. Deze video’s komen in de week van 19 april online om zo samen meer aandacht te vragen voor en bekendheid te geven aan PDS.

Deel jouw verhaal

Jij kunt ons ook helpen door onze berichten te liken en delen. Het zou fantastisch zijn als we op 19 april samen PDS in de schijnwerpers zetten en taboes kunnen doorbreken.
Deel ook jouw verhaal en laat de wereld zien dat het niet vanzelfsprekend is om een goed buikgevoel te hebben en dat praten over poep niet gek, raar of vies is. Gebruik op social media de hashtag #wereldPDSpdsdag2024 of #WorldIBSday2024.

Meer nieuws

Er volgt meer leuk en interessant nieuws in de week van Wereld PDS Dag. Houd onze berichten op social media in de gaten. Volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, X en LinkedIn.

Berichten overzicht