Toiletalliantie in een nieuw jasje want iedere WC telt

Toiletalliantie in een nieuw jasje want iedere WC telt

De Toiletalliantie gaat verder onder een nieuwe naam: Toiletalliantie, Iedere WC Telt. Bovendien is er een nieuwe website en een nieuwe huisstijl.

Er zijn veel mensen die de deur niet uit durven, uit angst geen toilet te vinden. Of ze worden gedwongen tot wildplassen of -poepen. Omdat er te weinig openbare toiletten zijn. Daarom strijdt de Maag Lever Darm Stichting samen met andere maatschappelijke organisaties, verenigd in de Toiletalliantie, voor voldoende openbare en opengestelde toiletten.

Missie Toiletalliantie

Samen met de alliantiepartners, waaronder de Prikkelbare Darm Syndroom Belangenorganisatie, blijft de Toiletalliantie strijden voor onze missie:
Voor 2023 zijn er voldoende openbare toiletten in Nederland. Voldoende voor de 2 miljoen mensen met een spijsverteringsziekte, de 1,5 miljoen blaaspatiënten, ouderen, vrouwen, dagjesmensen en iedereen die onderweg af en toe een toilet nodig heeft.

Waarom de naam Toiletalliantie, Iedere WC Telt?

Omdat deze nieuwe naam precies de lading dekt waar de Toiletalliantie voor staat. Meer openbare, opengestelde en toegankelijke toiletten. Iedere wc extra telt. Vandaar de nieuwe naam: Toiletalliantie, Iedere WC Telt. 

Nieuwe website

Vanaf vandaag is de nieuwe website live. Neem snel een kijkje op www.iederewctelt.nl.

Berichten overzicht