PDSB op social media

PDSB op social media

Volg de PDSB-Facebookpagina

De Prikkelbare Darm Syndroom Belangenorganisatie heeft een openbare Facebookpagina met ongeveer 18.000 volgers. Daar plaatsen we tips, nieuwsberichten, oproepen, aankondigingen van bijeenkomsten, links naar artikelen, handige weetjes, maar ook grappige of treffende spreuken en plaatjes.

Facebookgroep

Daarnaast is er een besloten Facebookgroep met ongeveer 11.000 leden. Het is een ‘privé groep’, dus alleen groepsleden kunnen de berichten kunnen zien. Je kunt in de groep vragen stellen, tips geven en adviezen krijgen over alles wat met Prikkelbare Darm Syndroom te maken heeft (symptomen, klachten, oorzaken, diagnose, behandelingen, omgaan met PDS, PDS in relatie tot werk/studie/relaties e.d.).
Je kunt lid worden van de groep als je de 3 verplichte vragen beantwoordt die je te zien krijgt als je in de groep klik op ‘lid worden’. Het is de bedoeling dat alle groepsleden de diagnose PDS hebben en akkoord gaan met de groepsregels. In dit korte artikel staat informatie en uitleg over de Facebookgroep.

Instagram

Je kunt de Prikkelbare Darm Syndroom Belangenorganisatie (PDSB) natuurlijk ook volgen op Instagram, waar we informatie, tips, weetjes, nieuws, bijeenkomsten, foto’s en video’s delen.

Meer social media

Daarnaast zijn we actief op X (Twitter) en LinkedIn.

Op YouTube staan enkele video’s.

Contact en hulp

Heb je vragen of opmerkingen over onze social media? Of wil je helpen met het beheer? We zoeken op dit moment nog een extra beheerder voor de groep, iemand die teksten wil schrijven of mooie afbeeldingen kan maken, en iemand die berichten op Instagram, Facebook en/of X wil plaatsen. Je kunt contact opnemen via socialmedia@pdsb.nl.