Fiets mee met de Zuiderzee Klassieker

Fiets mee met de Zuiderzee Klassieker

De inschrijving voor de Zuiderzee Klassieker van 9 september 2023 is geopend. De Zuiderzee Klassieker is een fietstocht waarmee je geld inzamelt voor de Maag Lever Darm Stichting.

Op zaterdag 9 september starten de deelnemers met de fiets vanaf baanwielrencomplex Omnisport Apeldoorn. Dit is een locatie met voldoende toiletten en kleedruimtes. Het is er warm en comfortabel.

Kies zelf je fiets en afstand

Op je racefiets, bakfiets, e-bike, omafiets of ander type fiets leg je 40, 80, 120 of 180 km af over de Veluwe, langs de Zuiderzee.
Nieuw dit jaar is de kidsroute van 15 km in de directe omgeving van Apeldoorn. Superleuk voor families, en voor iedereen die 15 km ver genoeg vindt!

Dit jaar is er de mogelijkheid om voor de korte afstanden ook vrij te starten tot 13.00 uur. Kom dus lekker op je gemak richting Apeldoorn. Er is die dag allerlei gezelligheid te beleven op het bruisende middenterrein.

Onderzoek naar Prikkelbare Darm Syndroom

Je kunt bij de Zuiderzee Klassieker in actie komen voor meer onderzoek en bekendheid van Prikkelbare Darm Syndroom. Dit doe je door je in te schrijven voor het PDS-peloton. Fiets met gelijkgestemden en zorg voor meer onderzoek!

Doe je mee?

Heb je Prikkelbare Darm Syndroom en ga je meedoen? Dan komen we graag met je in contact. Zou je willen mailen naar socialmedia@pdsb.nl? Schrijf je alsjeblieft ook in op zuiderzeeklassieker.nl/project/peloton-pds

zuiderzee klasssieker

Berichten overzicht