Facebook

Facebook

Volg de PDSB op Facebook

De Prikkelbare Darm Syndroom Belangenorganisatie heeft een openbare Facebookpagina met ongeveer 17.000 volgers. Daar plaatsen we tips, nieuwsberichten, oproepen, aankondigingen van bijeenkomsten, handige weetjes, maar ook grappige of treffende spreuken en plaatjes.

Facebookgroep

Daarnaast is er een besloten Facebookgroep met ongeveer 11.000 leden. Het is een ‘privé groep’, dus alleen groepsleden kunnen de berichten kunnen zien. Je kunt in deze groep vragen stellen, tips geven en adviezen krijgen over alles wat met Prikkelbare Darm Syndroom te maken heeft (symptomen, klachten, oorzaken, diagnose, behandelingen, omgaan met PDS, PDS in relatie tot werk/studie/uitkering/relaties e.d.).
Je kunt lid worden van de groep als je de 3 verplichte vragen beantwoordt die je te zien krijgt als je in de groep klik op ‘lid worden’. Het is namelijk de bedoeling dat alle groepsleden de diagnose PDS hebben en eerst de groepsregels goed lezen. Als je niet toegelaten wordt tot de groep, krijg je altijd een chatbericht met uitleg. Dat bericht staat in Messenger bij je berichtverzoeken. In dit artikel (2 pagina’s) vind je informatie en uitleg over de Facebookgroep.

Andere social media

Behalve op Facebook, kun je de Prikkelbare Darm Syndroom Belangenorganisatie (PDSB) ook volgen op Twitter, Instagram, LinkedIn en op YouTube.

Contact en hulp

Heb je vragen of opmerkingen over onze social media? Of wil je helpen met het beheer? We zoeken op dit moment nog een extra beheerder voor de groep, iemand die berichten op Facebook en Twitter wil plaatsen, en iemand die veel van Instagram weet. Je kunt contact opnemen via socialmedia@pdsb.nl.