Wandel een buikroute op 3 juni

Wandel een buikroute op 3 juni

Op zaterdag 3 juni lopen we samen voor de buik! Jij ook? Loop wat voor jou haalbaar is, op het moment dat het jou uitkomt. Met natuurlijk voldoende wc’s langs de route. Dat is de Buikroute van de Maag Lever Darm Stichting.

Wandelen voor de spijsvertering

De Buikroute op zaterdag 3 juni is een wandeldag die bedoeld is om aandacht te vragen voor de buik. Voor de gezondheid van je spijsvertering, maar ook voor omgaan met spijsverteringsaandoeningen. Daarom wandelen we om geld op te halen voor meer onderzoek naar spijsverteringsziekten. Want een mooie wandeling maken is niet vanzelfsprekend voor iemand met een spijsverteringsaandoening.

Toiletten op de route

In iedere provincie is een MLDS-wandelroute beschikbaar. En heel belangrijk: er is altijd minimaal één openbaar toilet op de route (zie HogeNood app). Je loopt deze of meerdere routes, of je kiest een eigen route naar keuze. Wandelingen combineren kan natuurlijk ook.

waarom meedoen aan de buikroute

Sponsoren

Voor je wandeling voor de buik laat je je sponsoren om geld op te halen voor onderzoek. Laat anderen dus weten dat je loopt en post onderweg je belevenissen met de hashtag #Buikroute. Je hebt een hele dag de tijd, dus je hoeft je niet te haasten om op tijd binnen te zijn.

Waarom meedoen?

  • Een wandeling om aandacht te vragen voor de buik en om geld op te halen voor meer onderzoek.
  • Altijd bij jou in de buurt, je hebt dus geen lange reistijd.
  • Een event zonder vaste start- en eindtijd, je kiest zelf wanneer je loopt.
  • De MLDS-wandelroutes zijn naast de HogeNood app gelegd, zodat je onderweg een sanitaire stop kan maken.
  • Via #Buikroute houden we digitaal contact met elkaar. Zo lopen we toch een beetje samen!

Meld je aan

Schrijf je in en vraag vrienden en familie jou te steunen in de strijd voor een gezonde buik! Voor € 9,95 ontvang je een MLDS-wandelshirt en, indien gewenst, een boekje met route suggesties (deze ontvang je in de 3e week van mei). Het inschrijfgeld komt direct al ten goede van de opbrengst.

Loop je met ons mee voor een gezonde buik? Lees meer informatie en schrijf je in via www.buikroute.nl

waarom meedoen aan de buikroute

Berichten overzicht