Gratis masterclass: meer controle over jouw PDS

Gratis masterclass: meer controle over jouw PDS

Meld je aan voor een gratis masterclass op 2 augustus, waarbij je leert hoe je met voeding meer controle over je PDS kunt krijgen.

Masterclass 2, 3 en 5 augustus

Gespecialiseerde PDS-diëtisten Inge Basten en Maartje Boot geven op maandag 2 augustus om 11.00 uur, dinsdag 3 augustus om 16.00 uur en donderdag 5 augustus om 20.00 uur een online masterclass over hoe je met voeding en leefstijl meer controle kunt krijgen over jouw PDS klachten. De masterclass kun je gewoon thuis volgen, via je laptop, tablet of telefoon. De diëtisten zien jou niet, maar jij ziet en hoort hen uiteraard wel. 
Je kunt je aanmelden via: https://voeding-voor-jou.webinargeek.com/meer-controle-over-jouw-pds?cst=pdsb

Leer er maar mee leven

Inge en Maartje zien als gespecialiseerde PDS-diëtisten veel mensen in de praktijk die gehoord hebben dat ze “er maar mee moeten leren leven”.  Uit eigen ervaring weten ze hoe het voelt om buikklachten te hebben, en hoe fijn het is als je hier met de juiste voeding meer grip op krijgt. Dit maakt dat zij zich actief inzetten om anderen te helpen. Ze gunnen ook jou een rustige buik!

Met voeding klachten verminderen

Moet jij ook halverwege de dag je knoop losmaken omdat je broek begint te knellen? Of ben je jouw ontlastingspatroon helemaal beu? Of ben je er klaar mee dat je dagelijks vezelzakjes neemt, maar zelfs daarmee niet echt lekker naar de wc kunt? Je bent niet alleen en het goede nieuws is: er is vaak wat aan te doen! Wist jij dat ruim 70% van de mensen met PDS aangeeft dat voeding een rol speelt in het klachtenpatroon? En dat wetenschappelijk bewezen is dat je met voeding PDS-klachten kunt verminderen?
Volg de masterclass zodat ook jij meer controle kunt krijgen over je klachten. Je hoort niet alleen welke opties er zijn om met voeding en leefstijl jouw klachten te verminderen, maar krijg je ook meteen een aantal praktische tips. Je kunt dus gelijk aan de slag om jouw buikklachten meer onder controle te krijgen!

Aanmelden

Meld je snel aan, want er is beperkt plek:

  • Maandag 2 augustus om 11 uur
  • Dinsdag 3 augustus om 16 uur
  • Donderdag 5 augustus om 20 uur 

Inschrijven kan via: https://voeding-voor-jou.webinargeek.com/meer-controle-over-jouw-pds?cst=pdsb