Logoklein (Small)

 

PRIKKELBARE DARM SYNDROOM BELANGENVERENIGING

Webdiëtist

Als lid van de PDSB kunt u op een gemakkelijke manier - zonder de deur uit te hoeven! - zinvolle ondersteuning bij uw voeding krijgen van een diëtist, via internet. 

Waarom een diëtist? 

Egel restaurantPDS-patiënten zijn geneigd nogal eens wat te schrappen als 'verboden' voedingsmiddel, omdat ze weten dat ze er last van krijgen of omdat ze daar bang voor zijn. En dan kan het voorkomen dat u eigenlijk niet meer gezond eet. Er bestaan in voeding een heleboel alternatieven, waardoor u toch volwaardig kunt eten, ook met uw PDS-klachten. Een diëtist kan u daarbij helpen. De webdiëtist is gespecialiseerd in PDS. 

Eet u gezond? Test uw voeding in 10 vragen! 

Uit ervaring weten we dat veel PDS-patiënten niet op de hoogte zijn van de nieuwe ontwikkelingen van het dieet en daarbij vaak uit het oog verliezen dat ze ook nog voldoende voedingsstoffen moeten binnenkrijgen. Test daarom uw voeding in 10 vragen!  

Wat is PDS online?

PDS online richt zich op voedings- en dieetadviezen die van belang zijn bij PDS. Via PDS online kunnen PDS-patiënten via internet contact maken en een consult aangaan met een diëtist die gespecialiseerd is in het Prikkelbare Darm Syndroom.

Waarom is PDS online ontwikkeld?

Veel PDS-patiënten hebben baat bij een verandering van hun eetpatroon.
Een kwart van de PDS-patiënten consulteert regelmatig de huisarts en de diëtist. 
Het programma PDS-online is een stuk laagdrempeliger dan het bezoek aan een diëtist, omdat men de deur niet uit hoeft. In PDS gespecialiseerde diëtisten hebben bovendien veel ervaring met het adviseren bij PDS.

Hoe kom ik in contact met de webdiëtist?

Klik op deze knop naar PDS Online

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egel laptop

Prikkelbare Darm Syndroom Belangenvereniging
Geen bezoekadres
Postbus 2597
8901 AB Leeuwarden
KvK-nummer: 32082218

ofni.[antispam].@pdsb.nl

eitartsinimdanedel.[antispam].@pdsb.nl

Word lid! De voordelen op een rij: