Logoklein (Small)

 

PRIKKELBARE DARM SYNDROOM BELANGENVERENIGING

Regionale bijeenkomsten

Ron presenteert voor volle zaal P4290049Op de regiobijeenkomsten zijn leden van de PDS Belangenvereniging aanwezig, die ervaring hebben met het beantwoorden van vragen over PDS, uit eigen ervaring of uit die van andere PDS-patiënten.
Leden uit de regio worden persoonlijk voor deze bijeenkomsten uitgenodigd. Ook de overige PDSB-leden en alle andere belangstellenden zijn van harte welkom. De toegang is gratis. In verband met de organisatie is het belangrijk van tevoren te weten hoeveel mensen er aanwezig zullen zijn. Aanmelding is dus verplicht.
Heeft u een algemene vraag of opmerking over regiobijeenkomsten, dan kunt u mailen naar oiger.[antispam].@pdsb.nl

PDS-infodag

Elk jaar in november vindt de landelijke PDS-infodag plaats. Deze zaterdagmiddag staat open voor iedereen die geïnteresseerd is, dus niet alleen PDSB-leden. Er vinden lezingen plaats, er is een infomarkt en er is gelegenheid voor lotgenotencontact. Artsen, specialisten, ervaringsdeskundigen en anderen spreken met elkaar over PDS, de problemen die hiermee samenhangen in het dagelijks leven en hoe hiermee om te gaan. Herkenning, begrip voor elkaar en ervaringen uitwisselen zijn de pijlers van deze bijeenkomsten.

Jaarvergadering/Lotgenotendag

Op een zaterdagmiddag in het voorjaar vindt de jaarvergadering plaats. Deze bijeenkomst is alleen voor leden van de PDS Belangenvereniging en hun introducés. Op deze bijeenkomst wordt naast een toelichting van het jaarverslag en de jaarrekening van de PDS altijd een interessante lezing of workshop gehouden.

Agenda

De bijeenkomsten die binnenkort gehouden worden vindt u op de pagina Agenda.

De lezingen die gehouden zijn op voorgaande PDS-infodagen en Lotgenotendagen zijn per jaar opgenomen in een reader. Lees verder

 

Jongerendag

Eén tot twee maal per jaar vindt de Jongerendag plaats, voor PDSB-leden van ongeveer 20 tot 30 jaar. Een leuk uitje waarbij volop gelegenheid is voor lotgenotencontact en het praten over zaken die vooral jongeren interesseren.