Vacature: tijdelijke projectleider PDSB m/v

Vacature: tijdelijke projectleider PDSB m/v

De Prikkelbare Darm Syndroom Belangenorganisatie (PDSB) is per direct op zoek naar een projectleider voor 8 uur per week.

Projecten

De projectleider is verantwoordelijk voor het beschrijven en uitwerken van projecten zoals opgenomen in het Jaarplan van de PDSB volgens interne richtlijnen en budget. Tot die werkzaamheden behoren het inzichtelijk maken van de opdracht, doelstelling, doorlooptijd, planning en communicatie. Daarnaast zal de projectleider uitvoering geven aan specifiek de projecten ledenwerving en vrijwilligerswerving.

Rapportage

De projectleider draagt zorg voor inhoudelijke rapportage op kwartaalbasis aan de bestuurder van Stichting Belangen MDL-patiënten, waar de PDSB onderdeel van uitmaakt. De projectleider ontvangt daarvan ook hiërarchische leiding. De projectleider werkt samen met de manager en adviescommissie van de PDSB. Overige contacten vinden plaats met medewerkers van de Maag Lever Darm Stichting.

Ervaring

We zoeken een professional met ervaring met projectmatig werken, affiniteit heeft met het werken voor vrijwilligersorganisaties, bij voorkeur binnen de welzijn- of gezondheidssector.

Tarief

Het betreft hier een ZZP-opdracht voor de duur van zes maanden, gemiddeld 8 uur per week mede ter vervanging van ziekte. Het uurtarief is 70 euro per uur (excl. BTW).

Solliciteren

Geïnteresseerden kunnen hun reactie met brief en cv kenbaar maken via sollicitatie@mlds.nl tot uiterlijk 25 april. Gesprekken vinden plaats op maandag 9 mei en dinsdag 10 mei.

PDSB

De Prikkelbare Darm Syndroom Belangenorganisatie (PDSB) is de patiëntenorganisatie voor iedereen met Prikkelbare Darm Syndroom. De PDSB is een stichting met als belangrijkste activiteiten voorlichting, lotgenotencontact en belangenbehartiging.

De PDSB maakt onderdeel uit van de Stichting Belangen MDL-Patiënten, gelieerd aan de Maag Lever Darm Stichting.

Bekijk ook onze vacatures voor vrijwilligerswerk.

Berichten overzicht