Student gezocht voor uitstroomanalyse

Student gezocht voor uitstroomanalyse

De Prikkelbare Darm Syndroom Belangenorganisatie (PDSB) is op zoek naar een student die als onderdeel van een studieproject of stage voor ons een uitstroomanalyse kan doen onder de donateurs die opzeggen.

Hoe blijft de PDSB groeien?

We vragen de student om een vragenlijst te maken en daarna alle donateurs die opzeggen telefonisch te benaderen, om hen te vragen wat de reden is van de opzegging en wat de PDSB had kunnen doen om ervoor te zorgen dat ze donateur waren gebleven.

Student communicatie

We denken bijvoorbeeld aan een student op het gebied van communicatie, maar een student van een andere studie die aansluit bij onze vraagstelling is uiteraard ook mogelijk.

egel aan de telefoon

Begeleiding

Je kunt het werk naar keuze thuis of op ons kantoor in Amersfoort uitvoeren. Onze manager Irene Spaan zal de student begeleiden. Dat kan in overleg op afstand (bijvoorbeeld via telefoon, mail, Teams of Zoom) of in Amersfoort.

Periode in overleg

De duur van het project is ongeveer 3 maanden. Dit kan in overleg ook korter of langer zijn. Ook de periode waarin het onderzoek plaatsvindt bepalen we in overleg met jou.

Interesse?

Wil je meehelpen de PDSB te laten groeien en doorontwikkelen, of heb je vragen hierover? Neem contact op met Irene via manager@pdsb.nl.

Berichten overzicht