Logoklein (Small) 

PRIKKELBARE DARM SYNDROOM BELANGENVERENIGING

Opzeggen

Bent u net lid geworden? Dan heeft u 2 weken bedenktijd om eventueel toch nog af te zien van het lidmaatschap.
Bent u al langer PDSB-lid? Indien u geen PDSB-lid meer wilt zijn, dient u dit vóór 1 december schriftelijk of per e-mail mede te delen aan eitartsinimdanedel.[antispam].@pdsb.nl. Vermeld uw lidnummer en naam- en adresgegevens. U kunt ook via de Mijn PDSB pagina in het ledengedeelte opzeggen. U ontvangt een bevestiging (brief of e-mail) als bewijs van opzegging. Na maximaal een jaar worden uw gegevens dan uit onze ledenadministratie verwijderd.

LET OP:

Als u na 30 november opzegt blijft u toch lid (met alle voordelen) voor het volgende kalenderjaar en wordt in februari de contributie in rekening gebracht! Voor het opzeggen en stilzwijgend verlengen van lidmaatschappen van verenigingen geldt niet het consumentenrecht maar het verenigingsrecht.

Bij het Juridisch Loket (gefinancierd door het ministerie van Veiligheid en Justitie) staat daarover het volgende:

Voor het opzeggen of stilzwijgend verlengen van lidmaatschappen bij verenigingen geldt een andere wetgeving, namelijk de regels van het verenigingsrecht. De regels over het opzeggen of stilzwijgend verlengen zijn terug te vinden in de statuten van een vereniging. De statuten worden door de vereniging zelf bepaald.

 

               OPZEGGEN >

 

 


Prikkelbare Darm Syndroom Belangenvereniging
Geen bezoekadres
Postbus 2597
8901 AB Leeuwarden
KvK-nummer: 32082218

ofni.[antispam].@pdsb.nl

eitartsinimdanedel.[antispam].@pdsb.nl

negarvehcsidem.[antispam].@pdsb.nl

 

Word lid! De voordelen op een rij: