Oproep: ervaringen zorg tijdens Corona

Oproep: ervaringen zorg tijdens Corona

De Maag Lever Darm Stichting (MLDS) wil graag in kaart brengen welke impact het afschalen van de reguliere zorg door de coronacrisis heeft voor patiënten met een spijsverteringsaandoening. Ze willen graag inzicht krijgen in hoeveel patiënten met een spijsverteringsaandoening hiermee te maken hebben en welke gevolgen dit voor ze heeft. Daarbij gaat het om patiënten met zowel een acute als chronische zorgbehoefte.

Welke effecten ervaar jij?

Welke effecten ervaar jij persoonlijk door de coronacrisis op je zorg? Worden er bijvoorbeeld behandelingen uitgesteld of ervaar je dat je minder goed begeleid wordt? Welke gevolgen heeft dit voor je gezondheid of mentale gesteldheid? Door het verzamelen van deze ervaringen krijgt de MLDS een completer beeld van het MDL-veld als geheel en kunnen ze gerichter communiceren over de gevolgen van het afschalen van de zorg voor alle spijsverteringspatiënten. 

Deel je ervaringen!

Heb jij meegemaakt dat je zorg werd uitgesteld of op een andere manier moest plaatsvinden dan normaal en wil je je ervaring delen? Stuur dan een mail naar Irene Spaan via manager@pdsb.nl

Berichten overzicht