logo

PRIKKELBARE DARM SYNDROOM BELANGENORGANISATIE

Fiets mee met de Zuiderzee Klassieker

Geplaatst op 24-08-2020  -  Categorie: Oproepen

Egel lampjeOf sponsor Irene Spaan die namens de PDSB meefietst!

Wat is het?

De Maag Lever Darm Stichting organiseert op zaterdag 3 oktober de Zuiderzee Klassieker. De Zuiderzee Klassieker is dé sportieve uitdaging van de Maag Lever Darm Stichting voor de geoefende en minder geoefende fietser. Met de opbrengst wil de Maag Lever Darm Stichting betere vroegdiagnostiek en een betere kwaliteit van leven realiseren voor mensen met spijsverteringsziekten. 

Op zaterdag 3 oktober kun je meefietsen voor het Prikkelbare Darm Syndroom. Heb jij net als ruim 10% van de Nederlandse bevolking last van PDS? De MLDS wil daar wat aan doen en voert samen met de PDSB, artsen en andere zorgverleners verschillende projecten uit op het gebied van PDS om de zorg voor PDS-patiënten te verbeteren. Wij willen het verschil maken voor PDS patiënten! 

Hoe doe je mee?

Wil jij meehelpen om deze projecten (zoals een keuzehulp voor de behandeling van PDS of het oprichten van PDS Kenniscentra) mogelijk te maken? Als je meefietst voor PDS en minimaal 250 euro weet op te halen bij je vrienden, familie en andere bekenden, dan krijg je van ons een T-shirt en een regenjas, waarmee je tijdens de tocht laat zien dat jij een warm hart hebt voor mensen met PDS. 

Je kunt je opgeven voor verschillende afstanden: 50km, 80km, 120km of 180km. Je kunt meedoen op alles met twee wielen, dus ook een e-bike, tandem, bakfiets of je racefiets. Schrijf je nu in via https://www.zuiderzeeklassieker.nl/team/pds-peloton-2 en help ons helpen! Kijk voor meer informatie op https://www.zuiderzeeklassieker.nl/deelnemersinfo en https://www.zuiderzeeklassieker.nl/faq-veelgestelde-vragen 

NB: Vanwege Corona fietsen we niet in een peloton, maar twee aan twee of gewoon lekker in je eentje.

Ik wil/kan niet meefietsen!

Als je zelf niet kunt of wilt meefietsen maar wel wilt bijdragen, kun je Irene Spaan (de manager van de PDSB) sponsoren door hier te klikken. Irene gaat op 3 oktober 50 kilometer fietsen in de Zuiderzee Klassieker!Prikkelbare Darm Syndroom Belangenorganisatie
Geen bezoekadres
Postbus 2597
8901 AB Leeuwarden
KvK-nummer: 32082218

ofni.[antispam].@pdsb.nl

eitartsinimda.[antispam].@pdsb.nl

negarvehcsidem.[antispam].@pdsb.nl

 

 

Word vriend van de PDSB! De voordelen op een rij: