logo

PRIKKELBARE DARM SYNDROOM BELANGENORGANISATIE

Gratis webinar over Keuzehulp PDS

Geplaatst op 09-09-2020  -  Categorie: Nieuws

Op dinsdagavond 22 september organiseert de PDS Belangenorganisatie voor alle PDS-patiënten een webinar over de Keuzehulp PDS. Iedereen kan vanaf thuis (of waar je maar wilt) meedoen via een computer of andere apparaat met internet.

Keuzehulp PDS

webinar-keuzehulpBegin september is de Keuzehulp PDS online gegaan. De Keuzehulp PDS is een online tool die je kan helpen bij het kiezen van een behandeling. De Keuzehulp geeft informatie, voor- en nadelen over veel verschillende behandelingen en laat je nadenken over wat jij belangrijk vindt bij je keuze. Wil je bijvoorbeeld graag pillen of liever een dieet of een therapie? Is het voor jou belangrijk dat jouw behandeling wetenschappelijk bewezen effectief is en dat deze vergoed wordt? Iedereen maakt daarin eigen keuzes.  

Hoe werkt de keuzehulp?

Hoe werkt die tool dan precies? Waar moet je op klikken en wat krijg je dan te zien? En uit welke behandelingen kun je allemaal kiezen? Dat leer je tijdens het gratis webinar voor PDS-patiënten, op 22 september van 20:00 tot ongeveer 21:00 uur.

MDL-arts Laurens van der Waaij zal met name vertellen over de behandelingen en PDSB-vrijwilliger Dyana Loehr, een van de auteurs van de keuzehulp, zal vertellen hoe de keuzehulp werkt. Aan het eind worden vragen van webinardeelnemers beantwoord.

Inschrijven

Schrijf je gratis in via http://bit.ly/webinarkeuzehulp of via de knop Aanmelden hieronder. Je krijgt dan ruim op tijd voor het webinar via e-mail een persoonlijke link om deel te nemen. Terugkijken kan ook via http://bit.ly/webinarkeuzehulp.

 Prikkelbare Darm Syndroom Belangenorganisatie
Geen bezoekadres
Postbus 2597
8901 AB Leeuwarden
KvK-nummer: 32082218

ofni.[antispam].@pdsb.nl

eitartsinimda.[antispam].@pdsb.nl

negarvehcsidem.[antispam].@pdsb.nl

 

 

Word vriend van de PDSB! De voordelen op een rij: