Logoklein (Small) 

PRIKKELBARE DARM SYNDROOM BELANGENVERENIGING

Studenten Haagse Hogeschool zoeken ervaringsdeskundigen PDS

Geplaatst op 12-11-2018  -  Categorie: Oproepen

In de Smart Health-minor van de Haagse Hogeschool, waar de PDSB aan meewerkt, ontwerpen studenten technische innovaties op het gebied van ziekte en gezondheid. Ze werken ruim twee maanden fulltime in gemengde teams afkomstig uit gezondheids- en techniekwetenschappen uit binnen- en buitenland. In hun ontwerponderzoek staan gebruikerservaringen centraal. 

Dit jaar is de diagnose van en het leven met PDS het thema voor hun onderzoek. De studenten zijn erg enthousiast en hebben goede ideeën over wat ze kunnen ontwikkelen, maar ze moeten nog wat meer leren over wat PDS precies is en welke impact het heeft op het leven van patiënten. Zo kunnen ze een product ontwikkelen dat aansluit bij de behoefte van patiënten. Wil je ze helpen door je persoonlijke ervaringsdeskundigheid over PDS met ze te delen? De studenten vragen twee keer een uur van je tijd. Eerst bezoeken ze je voor een interview over je ervaringen en ideeën. Dit kan bij jou thuis of op een andere plek die je fijn vindt. Nog voor de kerst volgt dan het tweede gesprek waarin zij hun ontwerp laten zien en je zullen vragen om feedback.

Als je je wilt aanmelden of meer informatie wilt, kun je een mail met je naam, woonplaats en contactgegevens sturen naar Paul van den Berg, de coördinerende docent voor deze minor, via grebdvmtp.[antispam].@hhs.nl. Zet in het onderwerpveld 'Aanmelding respondent minor HHs’, dan zullen studenten je vervolgens een mail sturen om een afspraak voor het interview te maken. De sluitingsdatum voor aanmelding is 1 december 2018.Prikkelbare Darm Syndroom Belangenvereniging
Geen bezoekadres
Postbus 2597
8901 AB Leeuwarden
KvK-nummer: 32082218

ofni.[antispam].@pdsb.nl

eitartsinimdanedel.[antispam].@pdsb.nl

 

 

Word lid! De voordelen op een rij: