Logoklein (Small) 

PRIKKELBARE DARM SYNDROOM BELANGENVERENIGING

Rondetafelbijeenkomst over betaalbaarheid geneesmiddelen

Geplaatst op 14-03-2019  -  Categorie: Oproepen

Egel lotgenotenOp 24 april belegt Patiëntenfederatie Nederland een rondetafelbijeenkomst over de tekorten en betaalbaarheid van geneesmiddelen in Nederland. De bijeenkomst vindt plaats in het SER gebouw in Den Haag. We hebben verschillende spelers uit de medicijnketen uitgenodigd: van fabrikant, tot groothandel, tot apotheker. Maar ook het ministerie van VWS, de Inspectie voor de Gezondheidszorg en Jeugd en de zorgverzekeraars zijn uitgenodigd. Een aantal van hen heeft inmiddels deelname bevestigd.

De partijen worden bevraagd over hun eigen rol in de keten door de leden, een patiënt, een deskundige en de Patientenfederatie. Otwin van Dijk, voorzitter Raad van Toezicht van Patiëntenfederatie Nederland, zit het rondetafelgesprek voor. Er zijn twee vragenrondes en ze hopen de bijeenkomst te kunnen afsluiten met overeenstemming over een aantal gezamenlijke vervolgstappen.

De PDSB doet haar best aanwezig te zijn bij het rondetafelgesprek. We zouden het erg fijn vinden als er ook enkele leden van onze patiëntenvereniging aanwezig zijn. Het is namelijk belangrijk dat er een brede vertegenwoordiging van patiëntenorganisaties zichtbaar is en deelneemt. Als je wilt deelnemen, stuur dan een e-mail naar reganam.[antispam].@pdsb.nl.

Datum:             24 april

Tijd:                 inloop om 13.15, start om 13.30 uur, einde 16.00 uur  

Locatie:            SER, Bezuidenhoutseweg 60, 2594 AW Den Haag

 

Route en parkeren

Het SER-gebouw is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer, vanaf Den Haag Centraal is het een wandeling van zo’n 10 minuten.

Parkeergelegenheid

Je kunt je auto parkeren op het terrein voor het SER-gebouw. De toegang is geregeld met slagbomen. Er is over het algemeen voldoende ruimte, helaas kunnen wij geen parkeerplaatsen reserveren of garanderen. In de omgeving van de SER is ook parkeergelegenheid (aan de Bezuidenhoutseweg tot 14 uur betaald). QPark New Babylon (bij Centraal Station) biedt volop ruimte. Er is voor ons wel de mogelijkheid om invalidenparkeerplaatsen te regelen bij de SER.Prikkelbare Darm Syndroom Belangenvereniging
Geen bezoekadres
Postbus 2597
8901 AB Leeuwarden
KvK-nummer: 32082218

ofni.[antispam].@pdsb.nl

eitartsinimdanedel.[antispam].@pdsb.nl

 

 

Word lid! De voordelen op een rij: