Logoklein (Small) 

PRIKKELBARE DARM SYNDROOM BELANGENORGANISATIE

Na 1 januari 2020 is de PDSB geen vereniging meer maar een stichting.
Hier vind je de informatie over deze wijziging.

Patientenorganisaties met vrijwilligers op social media: PDSB op 1

Geplaatst op 09-06-2015  -  Categorie: Nieuws

De Prikkelbare Darm Syndroom Belangenvereniging scoort het beste op social media, als je kijkt naar de lijst patiëntenorganisaties die met alleen vrijwilligers werken.

PGO-support houdt bij hoe patiënten- en gehandicaptenorganisaties het doen op social media zoals Facebook en Twitter. De Klout-score is een maat voor hoe populair en invloedrijk je bent op social media. Hierbij tellen niet alleen het aantal volgers en fans, maar ook het aantal reacties, retweets en het delen van de berichten.

In de Top10 van juni 2015 staat de Schildklier Organisatie Nederland op 1, gevolgd door de Crohn en Colitis ulcerosa Vereniging Nederland en de Nederlandse Vereniging voor Autisme. Op nummer 4 staat de Prikkelbare Darm Syndroom Belangenvereniging.

Zou je een aparte rangorde maken van 100% vrijwilligersorganisaties, dan voeren wij als Prikkelbare Darm Syndroom Belangenvereniging de lijst aan, gevolgd door MSWeb en de Tourettevereniging.

Op dit moment (juni 2015) heeft de PDSB 3.400 volgers op Twitter, 5.744 fans op Facebook (openbare pagina) en een Kloutscore van 62. De vrijwilligers Sonja Stoel en Dyana Loehr beheren de social media van de PDSB.Prikkelbare Darm Syndroom Belangenorganisatie
Geen bezoekadres
Postbus 2597
8901 AB Leeuwarden
KvK-nummer: 32082218

ofni.[antispam].@pdsb.nl

eitartsinimda.[antispam].@pdsb.nl

negarvehcsidem.[antispam].@pdsb.nl

 

 

Word vriend van de PDSB! De voordelen op een rij: