Logoklein (Small) 

PRIKKELBARE DARM SYNDROOM BELANGENORGANISATIE

Na 1 januari 2020 is de PDSB geen vereniging meer maar een stichting.
Hier vind je de informatie over deze wijziging.

Oproep: Deel je toiletverhaal voor de Toiletalliantie

Geplaatst op 15-07-2019  -  Categorie: Oproepen

Heb jij een bijzonder toiletverhaal, positief of negatief?

Egel wc bouwplaatsVoor de Toiletalliantie zijn wij op zoek naar ervaringsverhalen van mensen. Heb je moeite gehad met het vinden van een toilet? Wat heb je toen gedaan? Of heb je juist een hele positieve ervaring met het vinden van een toilet? Wat doe je bij hoge nood? En hoe gaat het als je op reis bent met het openbaar vervoer? Of durf je juist de deur niet meer uit na een nare ervaring?

De Toiletalliantie, waar de PDSB deel van uitmaakt, zet zich in voor openbare toiletten in Nederland. Het streven is elke 500 meter een openbaar toilet. Ervaringsverhalen kunnen ons sterker maken. De verhalen kunnen gebruikt worden op website en social media en, als je daarvoor openstaat, ook voor media of zelfs live op een symposium of tijdens het spreken met gemeenten dichtbij je woonplaats. Met een positief verhaal kunnen we toileteigenaren inspireren hun toilet open te stellen en met een negatief verhaal kunnen we gemeenten en andere partijen de noodzaak van openbare toiletten laten zien.  

Heb je een verhaal, mail dit dan naar Irene via reganam.[antispam].@pdsb.nl.Prikkelbare Darm Syndroom Belangenorganisatie
Geen bezoekadres
Postbus 2597
8901 AB Leeuwarden
KvK-nummer: 32082218

ofni.[antispam].@pdsb.nl

eitartsinimda.[antispam].@pdsb.nl

negarvehcsidem.[antispam].@pdsb.nl

 

 

Word vriend van de PDSB! De voordelen op een rij: