Logoklein (Small) 

PRIKKELBARE DARM SYNDROOM BELANGENORGANISATIE

Na 1 januari 2020 is de PDSB geen vereniging meer maar een stichting.
Hier vind je de informatie over deze wijziging.

Oproep: Doe je verhaal om het taboe te doorbreken

Geplaatst op 28-03-2020  -  Categorie: Oproepen

Egel krantVoor haar afstudeerproductie voor de opleiding Journalistiek aan de Hogeschool Windesheim te Zwolle is Julia Onclin op zoek naar mensen tot 50 jaar die PDS hebben, die ze kan interviewen. Aan de hand van het interview gaat ze een verhaal schrijven. Enkele jaren geleden heeft ze zelf de diagnose PDS gekregen, vandaar haar interesse in het onderwerp. In het verhaal zal ze ook ingaan op haar eigen PDS. 

Het verhaal gaat over het (onterechte) psychische stigma dat op PDS rust, de rol van de huisarts en de kosten van PDS voor de patiënt en de maatschappij. Ze zoekt iemand die op video (het mag ook telefonisch, maar het liefst via videobellen dat wordt opgenomen) meer wil vertellen over zijn/haar ervaringen met PDS. Het liefst iemand die meer kan vertellen over ervaringen met de huisarts, de kosten van behandelingen en dergelijke, maar ook over de impact die PDS heeft op je dagelijks leven. 

Het doel van het verhaal is om het publiek meer te informeren over PDS en verdiepende informatie over het onderwerp te bieden, dat kan ze niet zonder jullie!

Het is de bedoeling dat het verhaal uiteindelijk gepubliceerd wordt, maar je mag het sowieso voor publicatie nalezen! Lijkt het jou leuk om mee te werken aan een interview of twijfel je of het wat voor jou is en wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar nilcnoailuj.tcatnoc.[antispam].@gmail.comPrikkelbare Darm Syndroom Belangenorganisatie
Geen bezoekadres
Postbus 2597
8901 AB Leeuwarden
KvK-nummer: 32082218

ofni.[antispam].@pdsb.nl

eitartsinimda.[antispam].@pdsb.nl

negarvehcsidem.[antispam].@pdsb.nl

 

 

Word vriend van de PDSB! De voordelen op een rij: