Logoklein (Small) 

PRIKKELBARE DARM SYNDROOM BELANGENORGANISATIE

Na 1 januari 2020 is de PDSB geen vereniging meer maar een stichting.
Hier vind je de informatie over deze wijziging.

Oproep: Probeer gepersonaliseerde recepten van Verdify

Geplaatst op 20-05-2019  -  Categorie: Oproepen

Verdify nodigt leden van de PDSB uit om hun persoonlijke maaltijdplanner te proberen. Op basis van jouw persoonlijke profiel stelt Verdify lekkere en gezonde recepten samen. 

verdify-spaanse-stoof-met-zalm-1Het afgelopen jaar heeft het Verdify team hard gewerkt aan een maaltijdplanner voor mensen met een dieetrestrictie. Hierbij lag de focus op darmaandoeningen. Het doel was om het zo makkelijk mogelijk te maken om lekker en gezond te eten ondanks een ingewikkeld voedingspatroon. Verdify nodigt nu leden van PDSB uit om de persoonlijke maaltijdplanner zes maanden gratis te proberen en om bevindingen terug te koppelen.

De eerste 120 personen die zich aanmelden met hun PDSB-lidnummmer ontvangen inloginstructies.

Hoe werkt het?

Als nieuwe gebruiker maak je een account aan en beantwoord je enkele vragen over voedingsvoorkeuren en eventuele diëten. Allergenen kunnen worden uitgesloten en er kan bijvoorbeeld worden gekozen voor een low-FODMAP of low-gas voedingspatroon. Op die manier wordt binnen enkele minuten een persoonlijk profiel samengesteld. Het is ook mogelijk om gezinsleden toe te voegen. Verdify stelt aan de hand van dit profiel wekelijks een persoonlijk overzicht op van passende en lekkere recepten. De recepten zijn door chefs en diëtisten samengesteld. De principes van het Mediterrane voedingspatroon zijn gebruikt als basis voor de receptontwikkeling.

Het unieke aan Verdify: de recepten passen binnen een gezond voedingspatroon én worden aangepast aan de gebruiker. Waar nodig worden ingrediënten verruild door andere ingrediënten om een recept passend te maken. Zo kun je genieten van een gevarieerd aanbod.

Kies na inloggen op Verdify een paar lekkere en gezonde maaltijden die volledig aan jouw persoonlijke wensen voldoen en plaats de benodigde ingrediënten op het boodschappenlijstje. Doe zelf de benodigde boodschappen en zet met behulp van de Verdify receptkaart een geweldige maaltijd op tafel.

Doe mee aan de test

Inmiddels hebben zich meer dan 120 mensen aangemeld, je kunt dus niet meer gratis meedoen als PDSB-lid. Wel kun je Verdify gewoon gebruiken via www.verdify.mePrikkelbare Darm Syndroom Belangenorganisatie
Geen bezoekadres
Postbus 2597
8901 AB Leeuwarden
KvK-nummer: 32082218

ofni.[antispam].@pdsb.nl

eitartsinimda.[antispam].@pdsb.nl

negarvehcsidem.[antispam].@pdsb.nl

 

 

Word vriend van de PDSB! De voordelen op een rij: