Logoklein (Small) 

PRIKKELBARE DARM SYNDROOM BELANGENORGANISATIE

Na 1 januari 2020 is de PDSB geen vereniging meer maar een stichting.
Hier vind je de informatie over deze wijziging.

Oproep: Patiënt met maagklachten gezocht voor onderzoek Zinnige Zorg

Geplaatst op 25-10-2019  -  Categorie: Oproepen

Egel buikHeb jij al langer last van maagklachten en ga jij graag met zorgverleners in gesprek om de zorg voor patiënten met maagklachten te verbeteren? Lees dan onderstaande oproep.

De PDSB werkt met Zorginstituut Nederland en andere partijen samen om de zorg voor patiënten met maagklachten te verbeteren. Dit doen wij binnen het programma Zinnige Zorg van Zorginstituut Nederland. Voor dit programma zijn wij op zoek naar een patiënt die al langer last heeft van maagklachten (langer dan 3 maanden) en die zijn ervaring met het zorgtraject graag wilt delen. Je slikt bijvoorbeeld al een tijdje protonpompremmers en hebt al een gastroscopie ondergaan. Wij willen je vragen om je ervaring te delen tijdens een bijeenkomst met partijen op 5 november a.s. Daarnaast zouden we je, gedurende de periode van een jaar, af en toe willen raadplegen. Het doel is om de zorg voor patiënten met maagklachten patiëntvriendelijker, doelmatig en effectiever te maken.

Vind je het leuk om hier aan bij te dragen, stuur dan een bericht naar reganam.[antispam].@pdsb.nl.Prikkelbare Darm Syndroom Belangenorganisatie
Geen bezoekadres
Postbus 2597
8901 AB Leeuwarden
KvK-nummer: 32082218

ofni.[antispam].@pdsb.nl

eitartsinimda.[antispam].@pdsb.nl

negarvehcsidem.[antispam].@pdsb.nl

 

 

Word vriend van de PDSB! De voordelen op een rij: