logo

PRIKKELBARE DARM SYNDROOM BELANGENORGANISATIE

Oproep: Onderzoek naar maagklachten

Geplaatst op 29-04-2020  -  Categorie: Oproepen

Volwassenen met maagklachten gezocht voor deelname aan onderzoek!

Egel ouder en kindHeb jij in het afgelopen jaar maagklachten gehad, zoals zuurbranden, pijn in de bovenbuik, een opgeblazen gevoel en/of misselijkheid en braken? Ben je daarvoor bij de huisarts of MDL-arts geweest? Help met het verbeteren van de zorg voor maagklachten door mee te doen aan twee onderzoeken: een vragenlijst en/of een telefonisch interview.

Vragenlijst

We vragen mensen een korte vragenlijst in te vullen over de informatie die je van je arts hebt ontvangen over maagklachten en de behandeling hiervan. Klik op deze link om deel te nemen: Vragenlijst Maagklachten.

Het invullen van de vragenlijst kost 5 tot 10 minuten van je tijd. Je gegevens worden anoniem verwerkt. Onder de deelnemers worden 3 VVV-bonnen van 25 euro verloot. 

Telefonisch interview

Om meer inzicht te krijgen in de geleverde zorg zijn we ook op zoek naar deelnemers voor een telefonisch interview. Door jouw verhaal, mening en ideeën kunnen we beter begrijpen hoe de informatievoorziening door de huisarts en/of MDL-arts plaatsvindt, welke overwegingen belangrijk zijn in de zorg, hoe beslissingen worden genomen, en hoe de zorg mogelijk verbeterd kan worden. 

Het telefonische interview duurt maximaal 1 uur. We plannen samen met jou een geschikt moment in. Als dank voor je deelname, krijg je een VVV-bon van 25 euro. Meld je aan door te mailen naar Christel Egberts via strebgE.[antispam].@equalis.nl. Je kunt ook naar dit mailadres mailen als je vragen hebt of meer informatie wilt.

Het onderzoek wordt uitgevoerd in opdracht van Zorginstituut Nederland door onderzoeksbureau Equalis samen met onderzoeksbureau Kinase.Prikkelbare Darm Syndroom Belangenorganisatie
Geen bezoekadres
Postbus 2597
8901 AB Leeuwarden
KvK-nummer: 32082218

ofni.[antispam].@pdsb.nl

eitartsinimda.[antispam].@pdsb.nl

negarvehcsidem.[antispam].@pdsb.nl

 

 

Word vriend van de PDSB! De voordelen op een rij: