Logoklein (Small) 

PRIKKELBARE DARM SYNDROOM BELANGENORGANISATIE

Na 1 januari 2020 is de PDSB geen vereniging meer maar een stichting.
Hier vind je de informatie over deze wijziging.

Oproep: Telefonisch interview over constipatie

Geplaatst op 27-02-2020  -  Categorie: Oproepen

Egel telefoonHeb jij PDS met constipatieklachten en heb je het daar wel eens over met verpleegkundigen of verzorgenden? Dan wil het onderzoeksinstituut Nivel graag met je in contact komen over jouw ervaringen als patiënt met de zorg vanuit deze professionals.

Het Nivel brengt op verzoek van de beroepsvereniging Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland in kaart welke knelpunten er spelen in de zorg van verpleegkundigen en verzorgenden bij mensen met constipatieklachten. Hiervoor wil het Nivel graag vier mensen telefonisch interviewen die daar ervaring mee hebben.

Deelname aan het interview is geheel vrijwillig, maar als blijk van waardering staat er een kleine attentie tegenover. Het interview wordt opgenomen, maar wat je zegt in het interview wordt anoniem en vertrouwelijk behandeld. De interviews zijn onderdeel van een breder project waarvan de resultaten anoniem worden gepubliceerd in een openbaar rapport.

Wil je meedoen aan een interview? Of heb je vragen? Mail dan naar Nivel-onderzoeker Kim de Groot: toorged.k.[antispam].@nivel.nl.Prikkelbare Darm Syndroom Belangenorganisatie
Geen bezoekadres
Postbus 2597
8901 AB Leeuwarden
KvK-nummer: 32082218

ofni.[antispam].@pdsb.nl

eitartsinimda.[antispam].@pdsb.nl

negarvehcsidem.[antispam].@pdsb.nl

 

 

Word vriend van de PDSB! De voordelen op een rij: