Logoklein (Small) 

PRIKKELBARE DARM SYNDROOM BELANGENORGANISATIE

Na 1 januari 2020 is de PDSB geen vereniging meer maar een stichting.
Hier vind je de informatie over deze wijziging.

Online presentaties 'PDS: leer er maar mee leven? Echt niet!'

Geplaatst op 03-10-2018  -  Categorie: Nieuws

header-leerleven-fb2Heb jij ook een buurvrouw die een geweldige tip heeft voor je prikkelbare darm-klachten? Of een collega die zegt dat hij ook wel eens buikpijn heeft? We kennen het allemaal, die vaak goedbedoelde adviezen waar mensen mee aankomen. Soms heel lief bedoeld, maar niet altijd… Zelfs van (huis)artsen hoor je wel eens: “Leer er maar mee leven”. Maar wij geven niet zo snel op!

In samenwerking met de PDSB heeft het Allergieplatform een online lezingenprogramma gehouden van 8 t/m 19 oktober 2018: PDS: Leer er maar mee leven? Echt niet!

Er zijn maar liefst 11 behandelingen waaruit je kunt kiezen, die een positief effect kunnen hebben bij PDS-patiënten. Jij hebt de regie in handen! In een serie lezingen die je live kunt volgen, worden deze allemaal besproken. Jij kunt dan heel eenvoudig een keuze maken en deze zelfstandig of samen met je (huis)arts of diëtist gaan volgen.

De presentaties zijn tegen een kleine vergoeding terug te kijken via https://www.allergieplatform.nl/product/preventie-cursus. Leden van de PDSB krijgen dit bedrag vergoed volgens de 100% geld-terug-garantie van het Allergieplatform.Prikkelbare Darm Syndroom Belangenorganisatie
Geen bezoekadres
Postbus 2597
8901 AB Leeuwarden
KvK-nummer: 32082218

ofni.[antispam].@pdsb.nl

eitartsinimda.[antispam].@pdsb.nl

negarvehcsidem.[antispam].@pdsb.nl

 

 

Word vriend van de PDSB! De voordelen op een rij: