Logoklein (Small) 

PRIKKELBARE DARM SYNDROOM BELANGENVERENIGING

Online presentaties 'PDS: leer er maar mee leven? Echt niet!'

Geplaatst op 03-10-2018  -  Categorie: Nieuws

header-leerleven-fb2Heb jij ook een buurvrouw die een geweldige tip heeft voor je prikkelbare darm-klachten? Of een collega die zegt dat hij ook wel eens buikpijn heeft? We kennen het allemaal, die vaak goedbedoelde adviezen waar mensen mee aankomen. Soms heel lief bedoeld, maar niet altijd… Zelfs van (huis)artsen hoor je wel eens: “Leer er maar mee leven”. Maar wij geven niet zo snel op!

In samenwerking met de PDSB organiseert het Allergieplatform een GRATIS online lezingenprogramma van 8 t/m 19 oktober 2018: PDS: Leer er maar mee leven? Echt niet!

Er zijn maar liefst 11 behandelingen waaruit je kunt kiezen, die een positief effect kunnen hebben bij PDS-patiënten. Jij hebt de regie in handen! In een serie lezingen die je live kunt volgen, worden deze allemaal besproken. Jij kunt dan heel eenvoudig een keuze maken en deze zelfstandig of samen met je (huis)arts of diëtist gaan volgen.

De lezingen kun je op je computer, telefoon of tablet volgen. Je krijgt na aanmelding een link naar de presentatieomgeving zodat je mee kunt kijken en luisteren. Je kunt zelfs vragen stellen aan de specialisten via de chat! Kun je er niet live bij zijn, maar wil je wel graag de presentaties bekijken, dan kun je voor een klein bedrag de opnames bekijken. Leden van de PDSB krijgen dit bedrag vergoed volgens de 100% geld-terug-garantie van het Allergieplatform.

Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op www.allergieplatform.nl/lerenleven