Logoklein (Small) 

PRIKKELBARE DARM SYNDROOM BELANGENORGANISATIE

Na 1 januari 2020 is de PDSB geen vereniging meer maar een stichting.
Hier vind je de informatie over deze wijziging.

Oproep: Online dialoog Voeding in de zorg

Geplaatst op 30-06-2020  -  Categorie: Oproepen

flyer-online-dialoogDenk mee via de Online Dialoog Voeding in de zorg

Het coronavirus heeft ons eens te meer duidelijk gemaakt hoe belangrijk een goede gezondheid is. Door gezond te eten bouwen we weerstand op en kunnen we tegen een (extra) stootje. We hoeven daarom niet uit te leggen hoe belangrijk goede voeding in de zorg is.

Binnen de Green Deal 'Duurzame zorg' streven zorgorganisaties, overheid en bedrijven al langer naar een gezond en duurzaam voedingsbeleid in de zorg. Met de Online Dialoog ‘Urgentie van Duurzame en Gezonde Voeding in de zorg’ verbinden we iedereen in de keten om met elkaar in gesprek te gaan en inzichten met elkaar te delen. Tot en met augustus kunnen betrokkenen uit de hele keten inzichten delen over het duurzamer en gezonder maken van eten en drinken in de zorg. Stichting Eten+Welzijn, in opdracht van Ministerie van VWS, roept agrariërs, leveranciers, cateraars, zorgprofessionals, bezoekers, bestuurders, patiënten en cliënten op om mee te denken. Want samen weten we meer, kunnen we meer en komen we verder. 

Vanuit de dialoog kan een breed gedragen verandering naar een duurzaam en gezond voedingsbeleid in gang worden gezet. De uitkomsten worden gedeeld en tot acties omgezet binnen bestaande programma’s.

Zorg voor morgen
Ben jij betrokken en enthousiast en wil je je ideeën delen over hoe we een duurzame en gezonde toekomst in de zorg kunnen realiseren? Geef je mening, het kost je maar tien minuten! Meld je aan voor de Online Dialoog op www.toekomstproef.nlPrikkelbare Darm Syndroom Belangenorganisatie
Geen bezoekadres
Postbus 2597
8901 AB Leeuwarden
KvK-nummer: 32082218

ofni.[antispam].@pdsb.nl

eitartsinimda.[antispam].@pdsb.nl

negarvehcsidem.[antispam].@pdsb.nl

 

 

Word vriend van de PDSB! De voordelen op een rij: