Logoklein (Small) 

PRIKKELBARE DARM SYNDROOM BELANGENVERENIGING

Onderzoek openbaar toegankelijke toiletten

Geplaatst op 01-03-2017  -  Categorie: Oproepen

Bent u buikpatiënt en ondervindt u hinder bij het vinden van een openbaar toilet? De Maag Lever Darm Stichting is samen met patiëntenverenigingen een onderzoek gestart om het probleem en de wensen nóg beter in kaart te brengen.

Mogen wij een paar minuutjes van uw tijd? Vul alsjeblieft de enquête in en help ons verder! Alvast bedankt. https://s.chkmkt.com/toilettenmlds

Aanleiding van het onderzoek

De Maag Lever Darm Stichting en patiëntenorganisaties krijgen, onder andere via de website www.waarkaniknaardewc.nl, regelmatig signalen binnen dat er te weinig openbaar toegankelijke toiletten beschikbaar zijn. Als er geen (toegankelijk) toilet in de buurt is, kunnen buikpatiënten en mensen met incontinentie zich beperkt voelen in hun vrijheid.

Toelichting

MLDS-wc-enqueteDoel van deze vragenlijst is om de ervaringen en wensen van buikpatiënten en mensen met incontinentie met betrekking tot openbaar toegankelijke toiletten in kaart te brengen.

Met openbaar toegankelijke toiletten bedoelen wij in deze vragenlijst: toiletten die door iedereen gebruikt mogen worden (dus niet alleen door medewerkers of klanten), eventueel tegen betaling. Dit zijn zowel vrijstaande toiletten, als toiletten in bijvoorbeeld winkels, hotelketens en overheidsgebouwen. Ook rolstoel toegankelijke toiletten kunnen onder openbaar toegankelijke toiletten vallen, mits ze door iedereen gebruikt mogen worden.

Heeft u inhoudelijke vragen over dit onderwerp? Neem dan contact op met Hanneke van Essen van de Maag Lever Darm Stichting via nessenavekennah.[antispam].@mlds.nl. Als u vragen heeft over de enquête, kunt u contact opnemen met Domino Determann van Ecorys, via nnamreted.onimod.[antispam].@ecorys.com.

Vragenlijst

Wij verzoeken u om de vragenlijst slechts 1 keer in te vullen. Het kan namelijk voorkomen dat u de vragenlijst al hebt ingevuld op uitnodiging van een andere vereniging of stichting. U hoeft de vragenlijst dan niet nog een keer in te vullen.
Uw gegevens worden alleen gebruikt voor dit onderzoek. Wij zullen vertrouwelijk met uw gegevens omgaan.

 Prikkelbare Darm Syndroom Belangenvereniging
Geen bezoekadres
Postbus 2597
8901 AB Leeuwarden
KvK-nummer: 32082218

ofni.[antispam].@pdsb.nl

eitartsinimdanedel.[antispam].@pdsb.nl

 

 

Word lid! De voordelen op een rij: