Logoklein (Small) 

PRIKKELBARE DARM SYNDROOM BELANGENVERENIGING

Onderzoek Mijnkwaliteitvanleven.nl

Geplaatst op 24-12-2018  -  Categorie: Oproepen

Doe mee met onderzoek Mijnkwaliteitvanleven.nl

Kun je het leven leiden dat bij je past? Lukt het om sociale contacten te onderhouden, te gaan en staan waar je wilt, rond te komen en je huis op orde te houden? Om dit soort wezenlijke vragen draait het in het onderzoek van Mijnkwaliteitvanleven.nl. Doe mee en help De Prikkelbare Darm Syndroom Belangenvereniging je belangen te vertegenwoordigen!

Voor iedereen, maar zeker voor mensen met het Prikkelbare Darm Syndroom (PDS), is het goed om na te denken wat belangrijk is voor de kwaliteit van leven. Het invullen van de vragenlijst van Mijnkwaliteitvanleven.nl maakt dat nadenken concreet. Doe ook mee en beantwoord vragen over je gezondheid, dagelijks leven, omgeving en eventuele hulp en/of hulpmiddelen. Dat geeft inzicht in wat er nodig is om je leven te leiden zoals je wilt. Na het invullen ontvang je direct je eigen uitkomsten in een persoonlijk overzicht. Een handig document, wat houvast kan geven in eventuele gesprekken met zorgverleners, naasten of gemeente.

De Prikkelbare Darm Syndroom Belangenvereniging werkt mee aan Mijnkwaliteitvanleven.nl en beveelt deelname van harte aan. Mensen gaan vaak zelf op zoek naar oplossingen voor eventuele belemmeringen die zij ervaren in hun leven. Maar voor ons zijn juist gebundelde uitkomsten heel belangrijk. Als blijkt dat veel mensen met PDS tegen hetzelfde aanlopen, kan de Prikkelbare Darm Syndroom Belangenvereniging bij beleidsmakers en zorgverleners duidelijk en concreet aangeven wat er beter kan.

Doe ook mee. Ga hier naar de vragenlijst en meld je aan.

Al ruim 4.000 mensen met een maag- lever- darmaandoening doen mee met Mijnkwaliteitvanleven.nl, waaronder ongetwijfeld ook mensen met PDS. Ben je één van hen? Geweldig! Je hoeft je dan niet nogmaals aan te melden.Prikkelbare Darm Syndroom Belangenvereniging
Geen bezoekadres
Postbus 2597
8901 AB Leeuwarden
KvK-nummer: 32082218

ofni.[antispam].@pdsb.nl

eitartsinimdanedel.[antispam].@pdsb.nl

 

 

Word lid! De voordelen op een rij: