Logoklein (Small) 

PRIKKELBARE DARM SYNDROOM BELANGENVERENIGING

Nomineer jouw arts voor de ‘2 handen op 1 buik award’

Geplaatst op 04-11-2018  -  Categorie: Nieuws

Heb jij een goede arts? Een arts die samen met jou alle behandelopties bespreekt en daarbij rekening houdt met jouw wensen en behoeften? Nomineer jouw arts dan voor de ‘2 handen op 1 buik award’ van de Maag Lever Darm Stichting.

Samen beslissen

Egel buikluisterenDe ‘2 handen op 1 buik award’ wordt uitgereikt door de Maag Lever Darm Stichting aan een arts die die ‘samen beslissen’ hoog in het vaandel heeft staan. Samen beslissen wil zeggen dat je als patiënt samen met je arts beslist over jouw behandeling. De arts bespreekt de verschillende behandelopties en vertelt de voor- en nadelen en risico’s van de behandelingen. Daarna wordt samen met de patiënt gekeken wat de verschillende opties betekenen voor zijn of haar eigen situatie. De patiënt besluit daarna samen met de arts welke behandeling het beste bij hem of haar past.

Hoe werkt het?

Ben jij onder behandeling voor een maag-, darm- of leveraandoening of een andere spijsverteringsziekte? Dan kun je jouw behandelend arts (bijvoorbeeld jouw MDL-arts, internist of chirurg) tot 12 november 2018 nomineren voor de ‘2 handen op 1 buik award’ via de website van de Maag Lever Darm Stichting. Zij selecteren uit alle inzendingen vijf artsen waarop gestemd kan worden. De arts met de meeste stemmen is de winnaar. Deze arts ontvangt eind 2018 de ‘2 handen op 1 buik award’.

Nomineer jouw arts via https://www.mlds.nl/nomineer-jouw-arts-voor-de-2-handen-op-1-buik-award/Prikkelbare Darm Syndroom Belangenvereniging
Geen bezoekadres
Postbus 2597
8901 AB Leeuwarden
KvK-nummer: 32082218

ofni.[antispam].@pdsb.nl

eitartsinimdanedel.[antispam].@pdsb.nl

 

 

Word lid! De voordelen op een rij: