Logoklein (Small) 

PRIKKELBARE DARM SYNDROOM BELANGENORGANISATIE

Na 1 januari 2020 is de PDSB geen vereniging meer maar een stichting.
Hier vind je de informatie over deze wijziging.

Help jij mee PDS een gezicht te geven?

Geplaatst op 26-02-2018  -  Categorie: Oproepen

Dit jaar vragen de Maag Lever Darm Stichting en de PDSB aandacht voor Prikkelbare Darm Syndroom in een landelijke campagne.

Veel mensen kampen met PDS, maar tegelijk weet de samenleving er maar weinig van. Dat willen we veranderen! Naast feiten en cijfers over PDS zijn verhalen van patiënten een belangrijk onderdeel van de verdere uitingen in de campagne. Jij kunt daarbij helpen!

Doelgroep 

Egel laptopWe zijn op zoek naar mensen die willen vertellen hoe groot de impact van de aandoening is op het dagelijks leven, groot of klein. Bijvoorbeeld de moeite die je kunt ervaren bij het naar school brengen van de kinderen. De schroom die je kunt voelen om je ziek te moeten melden. De last wanneer je die afspraak met je vrienden moet afzeggen. Zijn dit voor jou herkenbare situaties? Jouw verhaal kan veel betekenen om PDS en de impact ervan bespreekbaar te maken.

Doe je mee?

Wil jij meewerken aan deze campagne om aandacht te vragen voor PDS? Stuur dan een mail (het liefste al met jouw verhaal) naar neledlaahrev.[antispam].@mlds.nl. Op basis van de ingezonden verhalen maakt de MLDS een selectie. Ze werken die verhalen uit in interviews gebruiken ze voor de campagne. Ook zullen enkele verhalen worden ingezet voor radio en online campagnes. Het is niet mogelijk om anoniem deel te nemen. De verwachte inzet en tijdsbesteding worden vooraf uitgebreid met je besproken. We zien jouw verhaal en/of jouw vragen graag tegemoet op neledlaahrev.[antispam].@mlds.nl.

Meer weten?

Wil je meer weten over de campagne? Kijk dan op openoverpds.nl. Daar lees je ook meer over de plannen die de NVMDL, MLDS en PDSB hebben en kun je een steunbetuiging tekenen.

open-over-pdsPrikkelbare Darm Syndroom Belangenorganisatie
Geen bezoekadres
Postbus 2597
8901 AB Leeuwarden
KvK-nummer: 32082218

ofni.[antispam].@pdsb.nl

eitartsinimda.[antispam].@pdsb.nl

negarvehcsidem.[antispam].@pdsb.nl

 

 

Word vriend van de PDSB! De voordelen op een rij: