Logoklein (Small) 

PRIKKELBARE DARM SYNDROOM BELANGENVERENIGING

Help klachtenafhandeling van zorgverzekeraars verbeteren

Geplaatst op 13-12-2018  -  Categorie: Oproepen

Jouw mening is onze zorg SKGZ

De SKGZ (Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen) helpt problemen op te lossen tussen consumenten en hun zorgverzekeraar. De SKGZ wil haar klachtbehandeling verbeteren, daar vragen ze jouw hulp bij.

Waar willen ze met je over praten?
Ze zijn benieuwd naar je mening en ideeën over de volgende zaken:
- Wat verwacht je van de dienstverlening van de SKGZ?
- Hoe ziet de ideale klachtbehandeling er voor jou uit?
- Hoe onafhankelijk denk je dat de SKGZ is?
- Wat zou je willen dat de SKGZ nog meer voor je zou kunnen doen?
Alle informatie die je de SKGZ geeft, wordt anoniem verwerkt. Als je dat wilt, houden ze je op de hoogte van de resultaten van het onderzoek en van de verbeteringen die ze gaan doorvoeren.

Hoe werkt het?
De SKGZ spreekt een tijdstip met je af, waarop je gebeld wordt voor een telefonisch interview. Het telefoongesprek duurt ongeveer 15 minuten. Het kan ook zijn dat je wordt uitgenodigd om op maandag 21 januari of op dinsdag 22 januari naar hun kantoor te komen voor een groepsgesprek. Dit gesprek duurt anderhalf tot maximaal twee uur en bestaat uit 3 rondes. Alle deelnemers aan het groepsgesprek krijgen een VVV-cadeaubon ter waarde van € 25. Eventuele reiskosten worden natuurlijk ook vergoed.

Meld je voor 20 december aan!
Als je wilt deelnemen aan het panel, stuur je een e-mail naar eitacinummoc.[antispam].@skgz.nl met je naam en telefoonnummer. Je kunt ook bellen naar 088-9006900 en vragen naar Herman van ’t Land, Anne-Marie Windhorst of Mirella Regeer.Prikkelbare Darm Syndroom Belangenvereniging
Geen bezoekadres
Postbus 2597
8901 AB Leeuwarden
KvK-nummer: 32082218

ofni.[antispam].@pdsb.nl

eitartsinimdanedel.[antispam].@pdsb.nl

 

 

Word lid! De voordelen op een rij: