Logoklein (Small) 

PRIKKELBARE DARM SYNDROOM BELANGENVERENIGING

Oproep: Studenten Haagse Hogeschool zoeken ervaringsdeskundigen PDS

Geplaatst op 02-10-2019  -  Categorie: Oproepen

Egel smartphoneIn de Smart Health-minor van de Haagse Hogeschool, waar de PDSB actief aan meewerkt, ontwerpen studenten technische innovaties op het gebied van ziekte en gezondheid. Ze werken ruim twee maanden fulltime in gemengde teams afkomstig uit gezondheids- en techniekwetenschappen uit binnen- en buitenland. In hun ontwerponderzoek staan gebruikerservaringen centraal. 

Dit jaar is, net als vorig jaar, de diagnose van en het leven met PDS het thema voor hun onderzoek. De studenten blijken erg enthousiast en hebben goede ideeën over wat ze kunnen ontwikkelen, maar ze moeten nog wat meer leren over wat PDS precies is en welke impact het heeft op het leven van patiënten. Alleen zo kunnen ze een product (of dienst) ontwikkelen dat aansluit bij de behoefte van patiënten. Daarom zijn ze op zoek naar mensen die willen worden geïnterviewd. Wil je ze helpen door je persoonlijke ervaringsdeskundigheid over PDS met ze te delen? Je verhaal zal desgewenst geanonimiseerd worden en uitsluitend met hun begeleiders worden gedeeld.

De studenten vragen twee keer een uur van je tijd. Eerst bezoeken ze je voor een interview over je ervaringen en ideeën. Dit kan bij jou thuis of op een andere plek die je fijn vindt tussen 22 en 28 november. Begin januari volgt dan het tweede gesprek waarin zij hun voorlopig ontwerp laten zien en je zullen vragen om feedback.

Als je je wilt aanmelden of meer informatie wilt, kun je een mail met je naam, woonplaats en contactgegevens sturen naar Paul van den Berg, de coördinerende docent voor deze minor, via ptmvdberg@hhs.nl. Zet in het onderwerp-veld 'Aanmelding respondent minor HHs’, dan zullen studenten je vervolgens een mail sturen om een afspraak voor het interview te maken. De sluitingsdatum voor deze aanmelding is 15 november 2019.Prikkelbare Darm Syndroom Belangenvereniging
Geen bezoekadres
Postbus 2597
8901 AB Leeuwarden
KvK-nummer: 32082218

ofni.[antispam].@pdsb.nl

eitartsinimdanedel.[antispam].@pdsb.nl

 

 

Word lid! De voordelen op een rij: