Logoklein (Small) 

PRIKKELBARE DARM SYNDROOM BELANGENVERENIGING

Groepsinterview Prikkelbare Darm Syndroom

Geplaatst op 11-01-2017  -  Categorie: Oproepen

Heeft u het Prikkelbare Darm Syndroom (PDS)? Ervaart u onbegrip vanuit u omgeving? Of vindt u het soms lastig om PDS in te passen in uw dagelijks leven? Meld u dan aan voor een groepsgesprek waarin de Maag Lever Darm Stichting ervaringen van u en andere mensen met Prikkelbare Darm Syndroom verzamelt. Op basis van uw input kunnen ze de voorlichting en ondersteuning verbeteren.

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 19 januari van 19.00 tot 21.00 in Amersfoort.
Locatie: Maag Lever Darm Stichting, Stationsplein 123, Amersoort
Als dank voor uw deelname ontvangt u €25.
Meld u aan via grebnenul.a.[antispam].@rescon.nl. Ook kunt u zich opgeven voor een telefonisch interview.

Meer informatie

Egel lotgenotenDe MLDS wil haar voorlichtingsbeleid voor mensen met het Prikkelbare Darm Syndroom verbeteren. Daarom gaan ze graag met u in gesprek over uw ervaringen met het Prikkelbare Darm Syndroom. Hoe bent u geïnformeerd? Wat gaat daarin goed en wat kan nog beter? Het gaat om alle informatie over het omgaan met uw PDS. Het gaat dus om informatie over wat PDS is, de behandeling, hoe u beslissingen kunt nemen, het omgaan met de ziekte, de klachten, etc. Vanzelfsprekend zullen we al uw gegevens vertrouwelijk behandelen. Dat betekent dat in het onderzoek nergens uw naam c.q. gegevens vermeld worden. Medewerkers van ResCon voeren de gesprekken.

Uw ervaring telt

De MLDS vindt het belangrijk om bij de ontwikkeling van het nieuwe voorlichtingsbeleid uw ervaringen mee te nemen. Graag nodigen ze u daarom uit voor een groepsgesprek. Niemand kan namelijk beter helpen dan een ervaringsdeskundig iemand zoals u. Ook kunt u zich opgeven voor een telefonisch interview.

Interesse?

Meld u aan voor deze bijeenkomst. Rescon zorgt tijdens de bijeenkomst voor koffie, thee en iets lekkers. Mocht u 19 januari niet kunnen maar wel uw mening willen geven, dan kun je ook opgeven voor een telefonisch interview.
U krijgt een vergoeding van €25.

Aanmelden kan via email: grebnenul.a.[antispam].@rescon.nl.
Gebruik als onderwerp ‘Groepsgesprek PDS’ en vermeld in uw mail uw naam, leeftijd, hoogst afgeronde opleiding, in welk jaar u PDS kreeg en of u man of vrouw bent. Vermeld ook in uw mail of uw zich aanmeldt voor een groepsinterview of een telefonisch interview.

Bij te veel aanmeldingen zal Rescon een selectie maken.

Vragen?

Neem bij vragen contact op met Annemarie Lunenberg van ResCon: grebnenul.a.[antispam].@rescon.nl of tel. 023-5310015.

 Prikkelbare Darm Syndroom Belangenvereniging
Geen bezoekadres
Postbus 2597
8901 AB Leeuwarden
KvK-nummer: 32082218

ofni.[antispam].@pdsb.nl

eitartsinimdanedel.[antispam].@pdsb.nl

 

 

Word lid! De voordelen op een rij: