Logoklein (Small)

 

PRIKKELBARE DARM SYNDROOM BELANGENVERENIGING

Groepsinterview voor mensen met Prikkelbare Darm Syndroom

Geplaatst op 02-12-2016  -  Categorie: Oproepen

Heeft u Prikkelbare Darm Syndroom (PDS)? Hoe heeft u de informatie en ondersteuning over PDS ervaren? Wilt u hierover meepraten? Meld u dan aan voor een groepsgesprek waarin ResCon en de MLDS ervaringen van u en andere PDS-patiënten verzamelen. Op basis van uw input kan de MLDS de voorlichting en ondersteuning verbeteren.

Er vinden twee bijeenkomsten plaats op woensdag 14 december in Haarlem:

  • 14.00 tot 16.00 uur
  • 19.00 tot 21.00 uur

Locatie: ResCon, Kennemerplein 7, vlakbij station Haarlem.

Als dank voor u deelname ontvangt u €25. ResCon zorgt tijdens de bijeenkomst voor koffie, thee en iets lekkers.

Logo MLDSMaag Lever Darm Stichting

De Maag Lever Darm Stichting (MLDS) wil met haar voorlichtingsbeleid bijdragen aan de preventie en vroeg-opsporing van maag-, lever- en darmziekten en aan de verbetering van de kwaliteit van leven van patiënten. Voor 2017/2018 legt de MLDS hierbij sterk de focus op Prikkelbare Darm Syndroom.

De MLDS gaat graag met u in gesprek over hoe u bent geïnformeerd en wat daarin goed gaat/is gegaan en wat nog beter zou kunnen. Het gaat om alle informatie over het omgaan met uw PDS. Bijvoorbeeld informatie over wat PDS is, de behandeling, hoe u beslissingen kunt nemen, het omgaan met de ziekte, de klachten, etc. Vanzelfsprekend worden al uw gegevens vertrouwelijk behandeld. Dat betekent dat in het onderzoek nergens uw naam en gegevens vermeld worden. Medewerkers van ResCon voeren de gesprekken.

Uw ervaring telt

De MLDS vindt het belangrijk om bij de ontwikkeling van het nieuwe voorlichtingsbeleid uw ervaringen mee te nemen. Graag nodigen de MLDS en ResCon u daarom uit voor een groepsgesprek. Niemand kan namelijk beter helpen dan een ervaringsdeskundig iemand zoals u.

Interesse?

Meld u aan voor deze bijeenkomst via grebnenul.a.[antispam].@rescon.nl. Gebruik als onderwerp van de mail 'Groepsgesprek PDS' en vermeld in uw mail uw naam, leeftijd, hoogst afgeronde opleiding, in welk jaar u PDS kreeg en of u man of vrouw bent. Geef ook aan of u 14 december ’s middags en/of ’s avonds kunt en welk moment eventueel uw voorkeur heeft.

Bij teveel aanmeldingen zullen ResCon en de MLDS een selectie maken.

Neem bij vragen contact op met Annemarie Lunenberg van ResCon: tel. 023-5310015 of e-mail grebnenul.a.[antispam].@rescon.nl.