Logoklein (Small)

 

PRIKKELBARE DARM SYNDROOM BELANGENVERENIGING

Gratis coaching werk/opleiding

Geplaatst op 25-09-2016  -  Categorie: Oproepen

Heeft u PDS en heeft u interesse in gratis coaching op het gebied van werk, opleiding, ziekteverzuim, re-integratie of uitkeringen?  

Egel buikpijn achter pcCrissan Rosalia is afgestudeerd als gezondheidspsycholoog en heeft kennis en ervaring van sociale wet- en regelgeving. Nu volgt ze een coachingstraject bij het Centrum Chronisch ziek en Werk en de Nationale Vereniging voor Sjögrenpatiënten (NVSP). Door middel van deze opleiding wordt zij opgeleid tot ervaringsdeskundige coach. 

Zij mag 5 mensen met een chronische aandoening begeleiden bij alles omtrent werk/opleiding. Bijvoorbeeld:

  • als u graag wil weten hoe u kunt omgaan met taken en eisen op het werk of in de opleiding
  • als u vragen heeft over verzuim en re-integratie
  • als u hulp wilt bij het vinden van passend betaald werk of vrijwilligerswerk.
  • Verder kan Crissan advies bieden op het gebied van sociale wet- en regelgeving; Wajong, Participatiewet en de veranderingen in de zorg, m.b.t. AWBZ, Zorgverzekeringswet en WMO. 

Het coachingstraject is gratis en zal volledig anoniem zijn. Het traject is persoonlijk afgestemd en kan bestaan uit één of meerdere gesprekken. De coachingssessies kunnen face-to-face, online of via Skype plaatsvinden, afhankelijk van de afstand en wat u zelf prettig vindt. De online sessies zijn via een beveiligde omgeving.
Aan het eind kunt u een evaluatieformulier invullen.

Heeft u interesse voor een aantal coachingssessies, dan kunt u mailen naar 62ailasor.c.[antispam].@gmail.com. Vermeld in ieder geval uw e-mailadres en/ of telefoonnummer. Aanmelden kan tot eind oktober 2016.

Meer informatie: www.centrumchronischziekenwerk.nl/certificeringstraject
www.nvsp.nl/inhoud/sjogren-en-werk