Logoklein (Small) 

PRIKKELBARE DARM SYNDROOM BELANGENORGANISATIE

Na 1 januari 2020 is de PDSB geen vereniging meer maar een stichting.
Hier vind je de informatie over deze wijziging.

Fiets mee met de Zuiderzee Klassieker

Geplaatst op 17-06-2018  -  Categorie: Nieuws

De Maag Lever Darm Stichting organiseert op zaterdag 29 september 2018 voor de 8e keer de Zuiderzee Klassieker. Een fietstocht waarmee geld wordt ingezameld voor meer onderzoek naar spijsverteringsziekten, zoals PDS. Met als doel? Een gezonde buik voor iedereen. Fiets jij ook mee?

zuiderzee-klassieker-2018Aan de Zuiderzee Klassieker doen jaarlijks meer dan duizend fietsers mee, die samen elk jaar ruim 200.000 euro binnenfietsen voor de Maag Lever Darm Stichting. De Maag Lever Darm Stichting is de drijvende kracht in het realiseren van een gezonde buik voor iedereen. Dat is hard nodig, want Nederland telt ruim 2 miljoen buikpatiënten. Een gezonde buik is helaas niet vanzelfsprekend.

Fiets mee!

Dit jaar is Amersfoort het start- en finishpunt voor het fietsevenement. Voor de 8e editie van de Zuiderzee Klassieker zijn prachtige routes uitgestippeld. Je kunt kiezen voor de 50, 80, 120 en 180 kilometer door de gevarieerde omgeving van Amersfoort. Of je nu een een beginner bent of een fanatieke fietser; de Zuiderzee Klassieker is een prachtige dag waarop geld wordt ingezameld voor meer onderzoek naar spijsverteringsziekten. Je kunt je individueel inschrijven of als (vrienden)team of bedrijsteam. De deelnemersbijdrage is € 34,50 en komt ten goede aan wetenschappelijk onderzoek naar spijsverteringsziekten. 

Laat je sponsoren!

Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor meer onderzoek kun je je laten sponsoren door collega's, familie en vrienden. Elke bijdrage telt!

Voor meer informatie en aanmelden, ga naar www.zuiderzeeklassieker.nl.Prikkelbare Darm Syndroom Belangenorganisatie
Geen bezoekadres
Postbus 2597
8901 AB Leeuwarden
KvK-nummer: 32082218

ofni.[antispam].@pdsb.nl

eitartsinimda.[antispam].@pdsb.nl

negarvehcsidem.[antispam].@pdsb.nl

 

 

Word vriend van de PDSB! De voordelen op een rij: