Logoklein (Small) 

PRIKKELBARE DARM SYNDROOM BELANGENORGANISATIE

Na 1 januari 2020 is de PDSB geen vereniging meer maar een stichting.
Hier vind je de informatie over deze wijziging.

Enquête: jongeren in Utrecht

Geplaatst op 11-02-2019  -  Categorie: Oproepen

Enquête voor jongeren in Utrecht over het verbeteren van het sociale leven van studenten met een ziekte of beperking

Ruim een jaar geleden vonden een aantal studenten, sommige met en sommige zonder beperking, dat het tijd was om een denktank op te richten. Een denktank waarbij ze streven naar (en zorgen voor) een leuk studentenleven, voor Utrechtse studenten met én zonder beperking. Hiervoor proberen ze zaken op het gebied van financiën, wonen, werken en sociaal studentenleven te verbeteren. Ze krijgen hierbij hulp van de professionals van het Stedelijk Overleg Lichamelijk Gehandicapten Utrecht.

Inmiddels zijn ze een jaar verder en zijn ze omgedoopt tot ‘Denken en Tanken’. Ze hebben al veel bereikt, maar hebben zich nog weinig bezig kunnen houden met het verbeteren van het sociale leven van studenten met een ziekte of beperking. Hiervoor moeten ze namelijk eerst weten waar de problemen liggen, als ze er überhaupt zijn. Om dit te achterhalen, hebben ze een enquête opgezet. Ze zouden het erg fijn vinden als je de enquête invult. De enquête is hier te vinden.

Ook zijn ze in het kader van ‘meer zielen, meer vreugde’ altijd op zoek naar extra leden. Lijkt het je interessant om mee te brainstormen over dit en andere onderwerpen? Laat het ze dan weten! Er wordt ook geborreld -vandaar ‘Denken en Tanken’. Dus gezellig is het ook! Maak hier vast kennis met een deel van het team. Aanmelden kan bij Roos Hoelen via neleoh.r.[antispam].@solgu.nl.

Bekijk meer informatie op www.solgu.nl

Facebook: https://www.facebook.com/solgu.medewerkers/

https://www.facebook.com/Studenten-met-een-beperking-in-Utrecht-1042366549236022/

Twitter: @Solgu

Instagram: Denktank SolguPrikkelbare Darm Syndroom Belangenorganisatie
Geen bezoekadres
Postbus 2597
8901 AB Leeuwarden
KvK-nummer: 32082218

ofni.[antispam].@pdsb.nl

eitartsinimda.[antispam].@pdsb.nl

negarvehcsidem.[antispam].@pdsb.nl

 

 

Word vriend van de PDSB! De voordelen op een rij: