Logoklein (Small) 

PRIKKELBARE DARM SYNDROOM BELANGENORGANISATIE

Na 1 januari 2020 is de PDSB geen vereniging meer maar een stichting.
Hier vind je de informatie over deze wijziging.

E-learning maagklachten

Geplaatst op 12-05-2017  -  Categorie: Oproepen

Het Radboud Universitair Medisch Centrum is op zoek naar mensen met maagklachten die mee willen denken over de inhoud van een e-learning over maagklachten. 

Focusgroep

Egel lotgenotenHet meedenken gaat via een focusgroep. De eenmalige bijeenkomst duurt ongeveer 2 uur. Het doel van de bijeenkomst is om input te krijgen van mensen met ervaring met maagklachten, zodat het Radboud UMC mensen bij wie maagklachten nieuw zijn beter kan helpen. 

De bijeenkomst bestaat uit 2 onderdelen:

  • een open discussie, waarbij iedereen wordt gevraagd te brainstormen over belangrijke klachten en informatie en hoe zo’n e-learning eruit moet zien
  • een gesloten discussie, waarbij specifieke onderdelen worden genoemd met de vraag of dit zinvolle onderdelen zijn of niet.

De gesprekken worden volledig anoniem verwerkt. Tijdens de bijeenkomsten wordt gezorgd voor koffie, thee en wat lekkers.  

Locatie en datum

Er worden verschillende bijeenkomsten georganiseerd. De locaties en data zullen worden bepaald op basis van de woonplaatsen en beschikbaarheid van de deelnemers. Zodra mensen zich hebben aangemeld zal het Radboud UMC enkele data en locaties rondsturen, waarop kan worden ingetekend. Er wordt gezorgd voor reiskostenvergoeding en vergoeding van evt. parkeerkosten.

E-learning testen

Op basis van de input zal de inhoud van de e-learning worden samengesteld. Artsen kunnen namelijk wel bedenken wat er in zo’n e-learning moet staan, maar uiteindelijk is de mening van ‘ervaringsdeskundigen’ het meest waardevol.

Deelnemers aan de bijeenkomst krijgen de keuze om de e-learning te testen als deze klaar is. Dit zal gaan door middel van het openen van een link die ze per e-mail toegestuurd krijgen. Een computer en verbinding met internet is nodig voor het doorlopen van de e-learning. 

Aanmelden en vragen

Aanmelden kan door een e-mail te sturen  aan gnojed.htiduj.[antispam].@radboudumc.nl of te bellen naar 06-21144416. Ook vragen stellen kan via dit e-mailadres en telefoonnummer. 


rumc Prikkelbare Darm Syndroom Belangenorganisatie
Geen bezoekadres
Postbus 2597
8901 AB Leeuwarden
KvK-nummer: 32082218

ofni.[antispam].@pdsb.nl

eitartsinimda.[antispam].@pdsb.nl

negarvehcsidem.[antispam].@pdsb.nl

 

 

Word vriend van de PDSB! De voordelen op een rij: