Gezocht: ervaringsdeskundige met PDS en een nieuwsgierige blik

Gezocht: ervaringsdeskundige met PDS en een nieuwsgierige blik

Van meerwaarde blijven als patiëntenorganisatie wordt steeds uitdagender. Via internet is veel gratis en vrijblijvend toegankelijk. Ook bieden zorgorganisaties steeds meer (online) voorlichting en is de problematiek van PDS zo uiteenlopend dat men bij lotgenotencontact niet altijd herkenning vindt. Van de PDSB vraagt dit om mee te gaan met de tijd en goed in te spelen op behoeften van specifieke groepen en daar het aanbod op aan te passen.

Ervaring begrijpen doelgroepen

Heb jij veel ervaring, bijvoorbeeld vanuit je werk, in het goed begrijpen van doelgroepen en het inspelen op diverse (communicatie)stijlen én draag je graag je steentje bij om de ondersteuning voor patiënten met PDS nog beter te maken? Meld je dan aan als vrijwilliger voor dit traject.

Vier bijeenkomsten

In vier bijeenkomsten gaan we de doelgroep segmenteren, het huidige aanbod doorlichten en inspelen op kansen vanuit bijvoorbeeld het netwerk en samenwerking met organisaties. En laten ons vooral graag verrassen door jouw vernieuwende inzichten!
De eerste bijeenkomst staat gepland op woensdag 7 september van 10-12.30 uur in Amersfoort.

Interesse?

Voor meer informatie en aanmelding kun je terecht bij Marianne Pruijssers, projectleider (mariannepruijssers@pdsb.nl) of Irene Spaan, manager PDSB (manager@pdsb.nl).

Berichten overzicht