Oproep: enquête eetplezier bij PDS

Oproep: enquête eetplezier bij PDS

Wil je deze enquête over meer eetplezier met Prikkelbare Darm Syndroom invullen?

Student Sil van Dommelen gaat voor haar afstudeerproject voor diëtiste en foodinfluencer Optima Vita een concept (een product of service) ontwerpen dat kan zorgen voor meer eetplezier bij mensen met PDS.

Helaas moeten veel mensen met PDS bepaald voedsel vermijden. Gelukkig is voedsel niet de enige factor die ons eetplezier beïnvloedt. Door te kijken naar eetplezier in het breedste aspect probeert Sil eten leuker en zorgelozer te maken. Want ons eetplezier wordt niet alleen beïnvloed door wat we eten, maar ook door hoe, waar, wanneer, met wie en waarom we eten. En door hoe we ons voelen, wat we voelen, ruiken en horen.
Daarnaast is het letten op je eetpatroon niet de enige manier om klachten te voorkomen. Door meer te focussen op andere behandelingen en leefstijltips kan het eetplezier vergroot worden.

Om het eetplezier te vergroten heeft Sil 4 conceptideeën ontwikkeld. Het zou fijn zijn om te horen wat mensen met PDS hier van vinden. Daarom heeft zij een korte enquête ontwikkeld waarin de producten worden uitgelegd, aangevuld met een aantal vragen.

Het invullen zal ongeveer 10 minuten duren.

Berichten overzicht