Enquête dieetbehandeling maag-darmklachten

Enquête dieetbehandeling maag-darmklachten

Heb je Prikkelbare Darm Syndroom of andere maag-darmklachten? Of ben je diëtist en behandel je patiënten met PDS of andere maag-darmklachten? Wil je dan deze enquête invullen?

Enquête voor patiënten

Maag-darmklachten kunnen een grote impact op je leven hebben. In opdracht van diëtistenpraktijk Di-eetgezond en de Haagse Hogeschool doet student Marion daarom onderzoek naar de behoefte aan innovatie in de dieetbehandeling bij maag-darmklachten. Ze is op zoek naar manieren waarop je nog beter inzicht krijgt in je klachten en de behandeling doelgerichter en effectiever kan worden.
Heb je zelf maag-darmklachten? Wil je dan 10-15 minuten de tijd nemen om deze enquête in te vullen? Het kan tot 10 oktober. Onder de deelnemers verloten ze enkele bol.com cadeaubonnen van 15 euro.

Enquête voor diëtisten

Maag-darmklachten kunnen erg lastig zijn om te behandelen. Dit heeft aanleiding gegeven tot een onderzoek in opdracht van diëtistenpraktijk Di-eetgezond en de Haagse Hogeschool, naar de behoefte aan innovatie binnen de dieetbehandeling van maag-darmklachten. Zo willen ze de behandeling beter, completer en efficiënter maken.
Behandel je als diëtist patiënten met maag-darmklachten? Wil je dan 10-15 minuten de tijd nemen om deze enquête in te vullen? Het kan tot 10 oktober. Onder de deelnemers verloten ze enkele bol.com cadeaubonnen voor 15 euro.

Berichten overzicht