Logoklein (Small) 

PRIKKELBARE DARM SYNDROOM BELANGENVERENIGING

Arbeidsparticipatietool Chronisch Zieken

Bekijk de Arbeidsparticipatietool PDS op arbeidsparticipatietool.nl.
Wil je de app gebruiken? Iedere organisatie heeft een eigen app. Zoek in de Android App store Google Play op PDS en werk. De app is gratis.

Aan het werk komen of blijven met Prikkelbare Darm Syndroom kan lastig zijn door de klachten die je hiervan ondervindt. Tegelijkertijd is er veel bekend over wat voor oplossingen hiervoor te vinden zijn. 
Een veel voorkomend probleem is dat je werkgever, leidinggevende en collega’s vaak bijna of helemaal niets weten van Prikkelbare Darm Syndroom. Dit kan communicatiestoornissen, foute verwachtingen, vooroordelen, moeilijkheden bij functioneringsgesprekken, het maken van planningen enzovoorts veroorzaken. Ook zijn werkgevers en leidinggevenden vaak niet op de hoogte van de oplossingen die er zijn. 

De Arbeidsparticipatietool biedt hiervoor steun. De Arbeidsparticipatietool bestaat uit een gedeelte voor (potentiële) werknemers met PDS, waar veel informatie en adviezen te vinden zijn om aan het werk te blijven of te komen. Uniek is dat er ook een gedeelte is voor werkgevers, leidinggevenden en collega’s waar zij op een effectieve en aantrekkelijke manier korte informatie krijgen over twee zaken:

  • Wat is PDS precies?
  • Wat zijn de gevolgen van PDS op het werk en wat is hieraan te doen?

Deze informatie kan iemand met PDS eenvoudig delen met de werkgever, leidinggevenden of collega’s. Daarna kun je gezamenlijk naar oplossingen kijken om mogelijke problemen op het werk aan te pakken. Succes!

Bekijk de Tool op arbeidsparticipatietool.nl.

Bekijk ook het filmpje over de arbeidsparticipatietool PDS.

Logo nh arbeidsparticipatietool

Heb je vragen over de tool of het project, mail dan naar Irene Spaan, reganam.[antispam].@pdsb.nl.

 

Het project Arbeidsparticipatietool valt onder Samen bouwen aan participatie.


Prikkelbare Darm Syndroom Belangenvereniging
Geen bezoekadres
Postbus 2597
8901 AB Leeuwarden
KvK-nummer: 32082218

ofni.[antispam].@pdsb.nl

eitartsinimdanedel.[antispam].@pdsb.nl

 

 

Word lid! De voordelen op een rij: