Webinar FODMAP-dieet

Webinar FODMAP-dieet

Wil jij dit jaar met voeding en leefstijl jouw PDS-klachten verminderen?

Gespecialiseerd PDS-diëtisten drs. Lisanne Bosch en diëtist Maartje Boot geven eind januari een gratis webinar met alles wat je wilt weten over het FODMAP-arm dieet, maar ook andere wegen naar Rome om met voeding & leefstijl jouw PDS-klachten te verminderen. Meld je aan via: https://voeding-voor-jou.webinargeek.com/met-fodmaps-voeding-pds-klachten-verminderen

PDSB FODMAPs en voeding webinar

“We horen vaak dat mensen het FODMAP-dieet gaan volgen. Niet zo verrassend, want het FODMAP-dieet is één van de erkende behandelingen die kan helpen bij Prikkelbare Darm Syndroom. Uit onderzoek blijkt dat bij 3 op de 4 mensen met PDS hun klachten verminderen!

Mensen beschrijven het dieet vaak als ‘life-changing’ en ‘een verademing’. Als je weet waar je klachten vandaan komen, geeft dat zoveel rust en meer controle over je buik. Maar wat zijn FODMAPs nou eigenlijk? En waar zitten ze bijvoorbeeld in? Hoe werkt het dieet? Is het echt zo intensief? En waar moet je rekening mee houden?

Dit alles, en nog veel meer over voeding en leefstijl bij Prikkelbare Darm Syndroom, komt aan bod in dit gratis webinar over FODMAP’s en voeding!

Soms horen we ook dat mensen liever geen FODMAP-dieet volgen. Ook hier hebben wij een oplossing voor: een soort ‘fodmap-light’ principe. Tijdens het webinar vertellen we jou graag meer, zodat je soms al met kleine aanpassingen een fijner ontlastingspatroon kunt krijgen en minder buikklachten!”

Wil jij dit jaar nog aan de slag met jouw voedingspatroon en leefstijl? Meld je snel aan, want vol is vol:

  • Dinsdag 26 januari om 10.00 uur
  • Woensdag 27 januari om 20.00 uur
  • Vrijdag 28 januari om 10.00 uur

In verband met de beperkte plekken vragen we je alleen in te schrijven als je écht geïnteresseerd bent. Er komt geen replay beschikbaar, dus zorg dat je erbij bent! Jij kunt ons zien en horen, maar wij zien en horen jou niet. Wel kun je tijdens het webinar via de chat vragen stellen als je dat wilt. Je kunt het webinar volgen op een laptop, computer, tablet of mobiele telefoon.

Inschrijven kan via: https://voeding-voor-jou.webinargeek.com/met-fodmaps-voeding-pds-klachten-verminderen