Vakbeurs en congres Voedingsgeneeskunde

Vakbeurs en congres Voedingsgeneeskunde

Op vrijdag 20 mei staat de Prikkelbare Darm Syndroom Belangenorganisatie met een informatiestand op de vakbeurs Voedingsgeneeskunde VGBC2022. Deze vakbeurs en het congres in de Expo Houten zijn alleen voor gezondheidsprofessionals zoals artsen, therapeuten, diëtisten en apothekers.

Vakbeurs en congres

Het platform VoedingsGeneeskunde organiseert voor de twaalfde keer deze beurs en het congres over voedingsgeneeskunde. Op de vakbeurs zijn innovaties te vinden op andere onder het gebied van vitaminen, mineralen & supplementen. Op het congres komen (inter)nationaal gerenommeerde sprekers voor gezondheidsprofessionals aan het woord.

Voedingsgeneeskunde

Tijdens het VoedingsGeneeskunde Congres staan therapietrouw en voeding centraal. Hoe zetten we de patiënt aan het roer van zijn eigen herstel? De sleutel ligt immers voor een groot deel in handen van de patiënt zelf. Als behandelaar komt het erop aan de patiënt te coachen om gedragsverandering duurzaam door te voeren. Power to the patients!

Praktische informatie

De beurs en het congres vinden plaats op vrijdag 20 mei van 9.00 tot 17.00 in de Expo Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE Houten. Tickets kosten €35 excl. btw.

Meer informatie over de beurs en het congres: https://www.voedingsgeneeskunde.nl/vgbc2022

Gezondheidsprofessionals kunnen zich aanmelden via https://www.voedingsgeneeskunde.nl/vgbc2022/tickets